Reservations

1 Room2 Adults

Reservation Enquiries

TOZI Amsterdam

Strijk neer bij het Venetiaanse geïnspireerde cicchetti – kleine deelgerechten – restaurant TOZI. Na het grote succes in Londen werd het tijd voor een zusterrestaurant, en wel in het elegante Oud-Zuid van Amsterdam. Hier geniet je van een frisse smaak van Italiaanse gezelligheid en authentieke smaken.

Behalve huisgemaakte gerechten wordt er ook een uitgebreide selectie aan wijnen, bieren en andere bijzondere dranken geserveerd. Met uitzicht op de groene omgeving van het Vondelpark is dit de ultieme plek om tot rust te komen.

TOZI Restaurant

De perfecte plek om rond te hangen met een groep vrienden, familie of collega’s.
Natuurlijke elementen zijn verweven in het ontwerp en weerspiegelen een relaxte en ontspannen sfeer.

TOZI is een in Londen bekroond concept en heeft zijn eerste zusterrestaurant in Amsterdam geopend. Het cicchetti concept viert de Italiaanse traditie van het delen van lekker eten.

Een avond uit op de planning? Het restaurant ligt op slechts een paar minuten afstand van het Concertgebouw en is een ideale uitvalsbasis om te dineren voordat u naar buiten gaat.

Bekijk Menu Arrow

TOZI Bar

Geniet van uw moment van rust in deze stadsbar, vergezeld met een speciale cocktail, exclusieve wijn, Italiaanse gin of een ambachtelijk bier. Italië is misschien het land van wijn; Nederland is het land van bier.

Het restaurant en de bar serveren verschillende lokale bieren, zoals een selectie van bieren van het Amsterdamse Brouwerij ’t IJ. Niet zo’n bierliefhebber?
Probeer eens de Italiaanse Barrel-Aged Negroni.

Bekijk Menu Arrow

Neem een Virtuele Tour door TOZI

Contact

Openingstijden

Ontbijt
Weekdagen: 7.00 – 10.30
Zaterdag & zondag: 7.30 – 11.30

TOZI Restaurant
Woensdag t/m zondag 17:30 – 21:00 (laatste bestelling 21:30)

TOZI Bar
Maandag & dinsdag 17:30 – 23:00 (laatste bestelling 22:30)
Woensdag t/m zondag 17:30 – 00:00 (laatste bestelling 23:30)
Donderdag, vrijdag & zaterdag 17:30 – 01:00 (laatste bestelling 00:30)

Roomservice
Dagelijks: 15.00 – 22.00