Reservations

Reservation Enquiries

Vondelpark Serenity in hartje Amsterdam

Centrale locatie

Park Plaza Vondelpark, Amsterdam ligt in de Amsterdamse wijk “Oud-Zuid”, op slechts een steenworp afstand van het prachtige Vondelpark, de groene oase van de stad. De wijk staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan boutiques, restaurants en bars.

Het hotel ligt op loopafstand van het Museumplein, de thuisbasis van de drie belangrijkste musea van Amsterdam, de beroemde en luxueuze winkelstraten PC Hooftstraat, de Cornelis Schuytstraat en het levendige Leidseplein, waar restaurants, winkels en het nachtleven volop aanwezig zijn. Vanuit Park Plaza Vondelpark, Amsterdam is vrijwel iedere stadsattractie gemakkelijk te voet te bereiken. Kortom, dit is de ultieme uitgangsbasis is om de stad door te vliegen en op verkenning te gaan.

Ook de Zuidas, RAI Congress Centre en World Fashion Centre zijn gemakkelijk te bereiken per fiets, tram (12 en 2) of taxi.

Nabijgelegen stations

Houd er rekening mee dat vanwege wegwerkzaamheden het openbaar vervoer kan afwijken van de reguliere dienstregeling en routes. Klik hier voor de actuele suggestieroutes.

  • Tram
    Tram 2, Cornelis Schuytstraat of Emmastraat
    Tram 12, Museumplein
  • Bus
    Bus 347, Bus 357, Bus 397 , Emmastraat of Museumplein
    Bus 288, Museumplein
Content Image

Parkeren

Parkeren op straat

Er is voldoende parkeergelegenheid op straat rondom Park Plaza Vondelpark, Amsterdam. Het hotel heeft geen eigen parkeergelegenheid. De kosten bedragen: Maandag – Zaterdag (09.00 – 21.00): €6/uur of €43.20/per dag / Zondag en feestdagen: Gratis

Q-Park Museumplein

De parkeergarage Q-Park Museumplein ligt op 10 minuten loopafstand van het hotel. (€55,00 per 24 uur)

P+R

Vondelpark

Op slechts een steenworp afstand ligt het Vondelpark. De stedelijke maar toch groene oase verwelkomt ongeveer 10 miljoen jaarlijkse bezoekers die er komen om te joggen, fietsen, skaten, zonnebaden of te genieten van openluchtconcerten. De thuisbasis van veel vogels en eenden, zoals de kleine, groene halsbandparkiet.
Afstand: 50 m.

Little Paris

In het hart van Amsterdam Oud-Zuid, op 5 minuten lopen van het Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, bevindt zich de Cornelis Schuytstraat. Ook wel Little Paris genoemd. De levendige mix van traditionele boutiques, exclusieve modewinkels en gezellige restaurants maakt ‘De Schuyt’ tot een van de mooiste en meest geliefde locaties in de stad.
Afstand: 450 m.

Museumplein

Slechts op één km afstand en de thuisbasis van de drie belangrijkste musea in Amsterdam, het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum of Modern Art en het Van Gogh Museum. Het kleinere Moco-museum is echter net zozeer de moeite waard, met een selectie aan moderne kunst, hedendaagse kunst en street art. Zonder twijfel, iedere cultuurliefhebber zal in zijn element zijn in dit geraffineerde stukje Amsterdam.
Afstand: 1 km.