Reservations

Reservation Enquiries

h

Waar groepen verzamelen en leven brengen in het Vondelpark

Het is tijd om feest te vieren!

Gelegen tussen het Vondelpark en schitterende musea, nodigt Park Plaza Vondelpark Amsterdam u uit om te genieten van de feestdagen midden in de natuur en de creatieve geest van Amsterdam. Proost op de prestaties van uw team met heerlijke Italiaanse cicchetti, gedeelde borden en heerlijke Italiaanse wijnen.
Beleef onvergetelijke momenten met ons en laat ons u helpen bij het plannen van uw perfecte feest!

Vraag een voorstel aan Arrow

Time to celebrate!

Park Plaza Vondelpark, Amsterdam is een kalm boutiquehotel met twee vergaderruimtes inclusief privétuin voor maximaal 25 personen. De privétuin is een rustige omgeving om te ontspannen na een intensieve vergadering of om juist een creatieve impuls te geven aan een brainstormsessie.
Of u nu een klantenbijeenkomst, een workshop, een trainingssessie of een innovatief feest wilt organiseren, het is de natuurlijke habitat voor ons ervaren team om uw wensen te realiseren.

Bekijk de brochure hier.

T: +31 (0) 20 2626874

E: [email protected]

Het huren van vergaderruimten omvat de volgende diensten en voorzieningen:

Reassuringly Good Meetings & Events

Wat er ook gebeurt, u kunt er zeker van zijn dat wij aan elk detail aandacht besteden.

Met toegewijde Event Planners, een interne AV-partner om aan al uw wensen te voldoen, en een scala aan accommodatie- en vrijetijdsfaciliteiten, is er echt geen betere locatie om uw volgende vergadering, evenement of conferentie te organiseren! Met ons Reassuring Meetings & Events programma voor gerustheid, kunt u erop vertrouwen dat uw volgende evenement een groot succes wordt.

Uw privétuin

Uw privétuin. De privétuin is een rustige omgeving om te ontspannen na een intensieve vergadering of om een extra creatieve impuls te krijgen voor hersenkrakende sessies. De vergaderzalen van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam ademen rust en toch zijn ze centraal gelegen. Extra diensten zoals eetgelegenheden en verfrissende pauzes op het privéterras zijn beschikbaar.
Daylight

Daylight

Private garden

Private garden

Open air break-outs

Open air break-outs

Centrally located

Centrally located

100% Carbon Neutral Meetings

Join our journey towards a greener future

Meer info Arrow
Content Image

Park Plaza Vondelpark, Amsterdam highlights: